billys nedräkning

89 dagar kvar till billys!

moshi moshi

tjenare dom senaste dagarna har typ inget speciellt hänt. igår fick jag nästan panik-.- min ipod var borta! och jag kan ju inte städa utan musik... fast senare hittade jag den vid kanten på min säng :D hehe love my ipod ^^
.det var mest städning igår och senare tråk. ida har inte hänt så mkt, vaknade vid 12 (eller gick upp då) som om man kan sova ifred i det här huset-.- aja och sen gick jag upp t ica me sati som skulle handla. nu ska jag nog inte göra så mkt. måste dra t centrum och handla present åt min brorsa. aja ses nog senare!

mata ne!<3


HAHAHAHAHAHA KLOCKREN!


FYFAN HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA!


hahahahah (x


hahahah, älskar den här XD dock mkt skönare på svenska.
/ L,

..

www.omegle.com

billys nedräkning

93 dagar kvar till billys!

tjeena

tjeeenare allihopa! haha idag har det varit vanlig skola. imorrn e det matteprov för klassen och spanska glosor fast vi (parri,jullan och jag) slipper yay! haha fast det e för att vi inte har jobbat med dom sakerna. haha fett soft vi hadae 2 pass med ea. fast emellan hade vi en sak som kallas rörelse där man måste gå ut i det kalla vädret >.< idag ere träning som gäller! skönt :P nu ska jag lägga in låtar på min ipod och senare fixa köket.

mata ne! :)<3

omg XD


har den här låten i huvudet. skämtar inte XD haha, fyfan.
/ L,

snorkalas!

idag och igår har jag varit hemma för jag har varit sjuk. inte sådär yes-jag-har-lite-ont-i-huvet-så-jag-slipper-gå-till-skolan-sjuk utan en riktigt snora-hosta-nysa-och-spotta-slemloska-förkyld. inte kul. jag dör av tristess! D: D: D: tur att jag ska till skolan imorrn. (ja, dt är soft att vara hemma ibland, men nt att sitta hemma och kolla på disney chanel i 4 fuckin' dagar)
imorrn kmr bli feeeet najs : D först ska vi kolla på Notting hill (okej, tråkig film men vi slipper engelska : D thumbs up!), lunch, idrott och 2h eget arbete. och på eget arbete kan man slöa sej igenom hur lätt som helst XD
sen blir dt ju träning på kvällen! yeeeaah!
shit dt blev mkt text. ska se om jag hittar en bild o lägga in också ..


gillar bilden : D + hon har likadana skor som mej XD
/ L,

dagen som e kvar

tjo som ni redan vet så e det min otursdag ida fast ska försöka göra det bästa av den. nu måste jag först fixa köket sen plugga. nu när vi börjar i en ny skola måste jag få högre betyg :P efter det blire nog data tror jag så jag kanske skriver ett till inlägg senare :P. förresten, vart e alla nånstans? jag e den enda som har bloggat dom här 2 dagarna komigen nu!.
aja ska nog dra nu bye.

mata ne! :)<3


wooooooooo

tjenare idag e det min oturs dag...-.- först på morgonen kunde jag inte hitta mina hemma nycklar vilket gjorde att jag skulle komma sent till skolan. efter en stunds letande hittade jag dom under min säng-.-
så då stack jag hemifrån. när jag går upp för en trappa fylld med snö för att komma till nyboda är jag nära på att halka och slå i huvet i en traktor. (som senare typ tutade på mig!?) vafan den stog ju stilla och jag gick bara!!
efter att jag hämtat parripotts skåpnyckel från anne skyndade jag mig till bussen..MEN! när jag går ser jag bussen åka förbi!!-.-" när jag väl kommer fram till busshållsplatsen står det att det kommer en buss klockan 08:34 men den kom aldrig! så då fick jag vänta på en buss som kom 08:47 men eftersom att det var min otursdag så var den försenad-.- allt som allt kom jag fram till skolan en halvtimme sent (09:00) och när jag försöker komma in så e det låst-.- så då gick jag upp till skåpen och satt som där som en retard helt lonely-.-
vilket också gjorde att jag fick en liten utskällning av pappa och senare kunde jag inte koncentrera mig i skolan.
och sist när jag skulle hem och går ner för en trappa utanför skolan så ramlar jag baklänges!! asso snacka om värsta oturen man har-.-
hur har eran dag vart?...<3

mata ne<3

billys nedräkning

94 dagar kvar till billys!

tjaaa

god morgon!! ida är det bara vanlig skola och sen efter skolan ska jag försöka ha en plugg dag-.-"
haha just nu väntar jag på att nagellacket ska torka så att jag kan lägga på nytt^^
idag skulle jag egentligen vakna 6 fast satte klockan på snooze så ja vakna halv 7 ..
haha aja nu ska jag dra.

mata ne! <3

btw dom som inte vet så är mata ne vi ses på japanska^w^


i'm back

woho i'm back XD haha nu lyssnar jag på musik igen haha jag kan typ inte sluta lyssna på låtar från linkin park haha vet inte vrf, fast dom e bra :)
nu ska jag typ göra nada o.0 haha ja mata ne!<3

tjo

tjenare alla har tråk och lyssnar på m usik och nu tjatar dom på mig att jag ska äta-.- ja vill inte!! tänker inte göra det mwohahah bye! mata ne!XD<33

billys nedräkning

95 dagar kvar till billys!

jobbiga

tjo alla som läser bloggen! ida har det varit första dagen som ny elev och det gick väl bra.
skolan började halv 9 och slutade 3 och de e ju najs. nu sitter jag hemma och lyssnar på musik fast jag igentligen måste plugga. det är matteprov den här veckan och nästa är det no prov + att vi har spanska läxa så ja måste plugga lite men vi ses senare! föressten..もし私があなたをチェックしないで何を書くようにしないでください。知ってる!

mata ne!<3


: D

min luffs till hund var ju ganska så söt när han var liten ;P







/ L,

mucoangin


äckligaste halstabletterna någonsin, smakar skit, hela tungan/gommen domnar och man mår illa i minst 15 min efter D:
/ L,

GOD DAMN!

det va fan ett tag sen jag bloggade här haha! ehm idag ska jag in till stan med mona eftersom att de andra rådissa oss.. iallafall.. hur har ni haft det ? jag har haft det bra iallafall. HAR BYTT SKOLA NU! skitanice. jaja whatever bye bye!


^^ xD

wazzup allihopa! nu e jag hemma igen, har vart på träning ida :P
nu har jag nada att göra, har blivit utkickade från alla rum för att dom ska sova-.-
så nu sitter jag i köket xD
aja innan jag drar ska ni få en bild från google ofc! xD

Cute6.jpg Cute Anime image by SerikaKurusugawa
kawaii bild på en animerad figur^^

D:

känns som att jag nt har skrivit ngt på jättelänge.. idag har dt nt hänt ngt speciellt, förutom att Sati har smittat mej med galna kosjukan så jag har jätteont i halsen. dribblar nog bara lite vid sidan på träningen idag. förra gången jag tränade med halsont slutade dt med att jag stog och skrattade/hostade mitt på planen och ännu mer halsont.
men nu måste jag dra till bussen eftersom Anna precis sa att hon hade tagit bilen i morse v__v blir anagligen 10min sen. tack.

randombild som jag gillar (x tagen av pappa för ungefär 1 år sen
/ L,

tjuuesan

wazzup mf!! har lunchrast nu och sitter i datasalen med kolobollo robert och daniel medans nåra jobbiga brats bankar på dörren och vill in xD
idag fastar jag (finally) och spenderar min sista dag som en nyboda elev.
fan glömde nyss att jag glömde mitt papper hemma som gör så att jag kan byta skola! damn så nu måste jag springa hem och hämta den!
aja ses senare.

mata ne! xD<3

nanananananana !

tjo har inte bloggat på 2 dagar så nu kommer en liten upppdatering!
igår testade jag i tyresö skola och det var jätte kul där och allt verkade gå fort, hehe
det var hur många människor som helst på bussen och det var tur att ja hitta en plats-.-
efter att jag kommit hem satt jag en stund på datan och senare gick jag till centrum med parripott.
efter kom jag hem och när min syrra kom hem blev det värsta bråket som hon sen skulle ta ut över mig -.-
idag är det skola och träning som gäller. sista dagen i nyboda får se hur det går..
aja nu ska ja dra.

mata ne! :)<3


billys nedräkning

98 dagar kvar till billys!

billys nedräkning

100 dagar kvar till billys!

ohayou!

ohayou gozaimasu!(godmorgon) idag e det bara vanlig skola och senare träning.
idag fastar jag igen (woho) haha. igår var jag och snackade med rektorn i tyresö skola och det visade sig att en viss tönt och hennes tönt kompis som e asrädda för mig,parri och jullan hade gått och snackat med rektorn innan och ville inte att vi skulle börja där. i got news for you: WE ARE!! hahah såg dom igår snacka att dom blev förvånade och sen typ fett rädda.
aja palla slösa tid på dom. imorgon ska jag testa där och så ska jag börja på måndag. känns najs, visst lite synd att säga hejdå till alla i klassen men nytt åt ny start ;)
juste fan idag skulle vi ha skrivit upp saker vi hade gjort fel på senaste matchen. får ta och göra den innan träningen. aja nu ska jag nog fixa lite saker så vi ses!

mata ne! XD<3


TJAAAA // PARRI

JAG LEVER !!! testade tyresö skola idag och det gick toppen!!


håltimme

tjuuuesaan  nu har jag håltimme och sitter i datasalen med liiisaaa. vi har fett boring och har ingen aning om när svenskan börjar så man får väl sitta här ett tag...
damn parri och jullan testar i tyresö skola och har dissat mig totalt.
klockan halv 1 ska jag själv vara utanför deras rektors rum. vi ska snackla och bla, bla, och bla.
börjar kanske där om en vecka och parripott och jullan ska nog börja på måndag.
aja ska dra.

mata ne! XD<3

tjaaaa

tjenare har inte skrivit nåt de senaste dagarna... iallafall i lördags var jag på bio med laget + victor, emmi och fatima. några av oss kollade på sherlock holmes och några kollade på avatar.
igår var det match mot alvik. vi förlora och jag skaffade en ny fiende där^^
iallafall idag har det bara vart skola sen centrum med parri och senare när jag kom hem bakade jag och min brorsa en kladdkaka. hade lovat hnm så vi gjorde det. den var vääldigt god xD
nu ska jag på dejt med sati upp till ica ;O -.- och nu e det polska killar utanför huset som vägrar sluta åka moped asso fett störande-.- aja nu ska jag dra!!

c yaa XD<3

billys nedräkning

102 dagar kvar till billys!

...

random konversation i forumet på stallet.se (ja, jag är en tönt som är inne på dt ibland v__v)

(rubrik): äntligen har robert pattinson erkänt sin... (kärlek var fortsättningen som jag såg efter jag klickat på rubriken)
jag: jaha.. fan, jag som trodde han hade erkänt att han var bög..
"randomperson": hahah, you made my day!

ja, ibland är man ju bara bäst. / L,

lördag

idag var vi på bio med laget. filmen var ganska bra.
imorrn möter vi alvik hemma. är helt otaggad. fast då brukar jag försej spela bättre, men jag har en känsla av att jag kmr spela som en sopa. aja, får se hur dt går.
/ L,

sherlock holmes vart det med laget idag.. haha as skön film xD


D:

shiet, har nt klippt mej på mer än 1 år (om man inte räknar luggen som jag klippte själv) vet nt om jag ska klippa lugg igen eller fortsätta spara ut den ..

lugg för lite mer än ett halvår sen. fet cool jag var. D: hahahaha XD
/ L,

bio (:

den här vill jag iaf se :P


/ L,

tjabba!

Tjena! Hallå! Jag har skrivit fyra inlägg av typ 200 i denhär bloggen. Det kanske jag kan försöka ändra på... Aja, nu är jag i skolan, Nawal och Parri och Sati och Linnea är nog också i skolan. Aja, jag vill bara tipsa om världens bästa spel!

Spelet heter Biochock och äger allt!!!


billys nedräkning

105 dagar kvar till billys!

tråk

tjo jag sitter vid datan i skolan nu och har rast och väntar på jullan som skulle äta. damn jag e hungrig -.- hehe fast jag fastar idag :D
idag slutar vi tidigare vilket e tur för jag orkar inte med nånting just nu.
min pappa har försökt kontakta biträdande rektorn men hon svarar inte "/
nu har jullan kommit så vi båda sitter i datasalenoch surfar runt :P
födelsedagsbarnetsitter nog med tyresös rektor nu och snackar. lycka till :P<3
faan hon måste svara jag vill ju byta skola så snabbt som möjligt-.-
idag blire träning woho fast det e inte säkert att vi får hallen men om den e stängd så ska vi dra till 08 matchen i frysen. aja nu ska jag dra.

c yaa later alligator ;)<3

grattis parripott!!

rubriken säger det mesta. grattis parripott 15 år fifaan xD<33
(nu kan du köpa ut biljetter på bio åt oss andra (A) ;P)

Sati, Claudia, Hannah och Linnea

tjena, nu sitter vi i datasalen och har lunchrast : D Idag vaknade jag 08:36 alltså 6 min efter vi hade börjat. skills! efter det hade vi core, altså rygg och magträning. Det du Parri, tänk 7 låtar men typ bara sit-ups.
Vet nt riktigt när vi börjar men nu ska Sati och jag kolla vilka filmer som går imorrn ><
ses / L,

yeeeaaah!

grattis på 15-års dagen Parri! : D shiet, när man är 15 är man ju typ stor XD
/ L,

sämst uppdatering

tjohejsan parri här! sorry för så dålig uppdatering på sistone ska förfan skärpa mig! skolan började ju igår och det var as tråkigt idag börjar den 8:10 så ska kila iväg snart men ville bara hälsa lite snabbt. igår kollade jag på avatar 3D! sant som alla säger.. DEN ÄR AS BRA! aja måste dra peaceout


datan cpar går inte att ladda upp nån bild..

kommer ni ihåg vad det är för dag idag? ;) (A)


kan inte sova

tja irreterad nawal här. jag har inte sovit nån ting under hela natten och jag börjar 11 ida fast jag kan inte somna om så sorry till dom som jag möter idag om jag e en aning irreterad<3
aja ville bara hälsa.


c yaa<3


billys nedräkning

106 dagar kvar till billys!

118 100

eftersom jag inte vet när vi börja i skolan imorgon smsade jag 118 100, för dom ska ju svara på allt. om jag kommer sent till skolan ska jag stämma jävlarna!


/ L,

pallar inte med mitt liv

asso fan va jag e arg och trött på hela mitt jävla liv! ja pallar inte med nåt längre. skulle vara bättre om man föll i en evig sömn...


bye<3


billys nedräkning

107 dagar kvar till billys!

detta gjorde min dag

http://www.dessies.se/
skadeglädje säjer jag bara. hahahaha XD
/ L,


Parri här!!!!

hola hola hejhejhej görs? haha jag gör inte så mkt har sjukt tråkigt hejdå!


tja alla fans ;P

sitter hos Nell nu. Hon duschar o jag lyssnar på musik och är inne på datan. När hon är klar ska vi nog ut o åka pulka. eller plastpåse tror jag dt blir (x
skulle vi jogga imorrn lr? smsa / L,

billys nedräkning

108 dagar kvar till billys!

händer?

tjabba tjena hallå vi säger så lalala nej jag skämta!, vad händer idag då? för mig vet jag inte haha! ehm idag kom det ett kuvert till mig och i det fanns mitt medlemskort till frysen och biljett till 08 matchen på fredag min födelsedag jippie! haha! fyller år om 3 dagar woihooo!


jag är kär

jag är kär... i en asbra manga serie som heter shiawase kissa sanchoume!! den e så bra :D :D
förut var jag jätte sur och ledsen men när jag läste den blev jag superglad igen och nu kan jag inte sluta läsa den :D
om nån läser manga så är det här ett måste! hur rolig och gullig som helst :D

c yaa XD<3

 
love^^<3


faan .

ingen träning på onsdag D: sämst

miserable

ida har jag inte gjort så mkt förutom att nån blivit arg på mig, blivit utskälld och sen stuckit t centrum och stannat där så länge som möjligt. efter att jag kom hem igen fixa jag köket men som såklart skulle bli stökigt igen efter 5 min-.- och efter det va ja på datan en stund innan jag gick t centrum igen fast med parri.
efter centrum kom ja hem och va på datan och blev sen skickad upp till ica för att handla.
efter det blev det ett till bråk mellan mig och en annan som slutade med att jag strunta i allt och stack in på datan istället. och för typ 5 min sen sa dom att jag skulle upp t ica igen för att handla men fan heller att jag tänker gå upp dit igen jag orkar inte med det. ta mig härifrån någon. ja längtar tills träningen börjar igen då har man iallafall nånstans att smita till. synd bara att träningen vi skulle ha på onsdag blev uppskjuten elr hur det stavas för att hallen va stängd så då blir det bara träning på fredag och sen match på söndag. föressten grattis hannah 15 år och byxmyndig ;)
aja nu ska ja inte trötta ut er mer med min text så bye.

c yaa<3

 

låt mig va

ååhhh ja e så irre på allt och alla just nu. nawal hit nawal dit nawal gör si och så och bla bla bla!!!
låt mig va ifred ja behöver vila emellan fattar ni väl? och det e inte mitt fel om du blir sur på mig p.g.a ett missförstånd eller hur!? och kan ni inte bestämma er om en grej elr? måste ni alltid vänta i sista sekunden?       fan om ja skulle va i japan nu skulle jag ha sluppit allt skit och bara haft de soft.
längtar tills jag kan åka dit<3

billys nedräkning

109 dagar kvar till billys!

har klippt mig dudes



juste mona ska göra come back! hon ska börja i vårt lag igen :D:D:D:D skita nice


D:

shoo bre...gott

eh idag har jag vart ute med pappa,tråk -.- ska berätta hur vi åkte i bilen >.< Pappa kör som om dt var liv å död, han håller fan nt ratten, han släpper den och läser en lapp samtidigt som han snackar på telefon D: SJÄLVMORD!!. Jag tjata på hnm att han skulle köra ordentligt men då blev han sur och ga mej 1000 spen ^^ dt var en härlig dag!! O.o
  


hehe linnea

aja men iallafall idag är det 4 januari everybody och då fyller hannah år :D grattisgrattis! jag vaknade faktiskt nio idag duktigt av mig va ?;) hahaha nej men idag ska jag inte göra så mkt ni får se senare ;) peace out

;P

vilken uppdatering idag, brudar!
/ L,

gogospower!

fixade lite i mitt rum och hittade massa onödiga grejer från när jag var yngre, bl. a. mina coola gogos : D


här är några av mina finaste gogos. synd att skärpan blev dålig.

 
bild till vänster: min turgogos som jag kickade ass med när jag gick i 2an.
bild till höger: hittade en basketgogos som jag lätt ska spara (y) : D

nu ska jag spela badminton med p.p, hoppas jag träffar någon av mina gamla tennistränare i hallen (:
/ L,


billys nedräkning

110 dagar kvar tills billys!

!


alla typ

Min halv syrra kom och hälsa på, nu e alla här utom den största xD v__v eh min dag har vart skit -.- Det var meningen att jag skulle gå ut med pappa men då kom min låtsas mamma å syrran (5 år) jag ville shoppa med hnm, men nej !! Men som tur går vi ut imorrn xD
jag e deprimerad, hatar alla utom S,


X'D

idag orkade jag verkligen inte masa mej ut och jogga, så jag bestämde mej för att hänga med pappa och åka skidor. längdskidor alltså O.o jag har inga egna så fick låna Annas som egentligen är för hårda för mej, så dt blev gasnska bakhalt. men hursomhelst gick dt helt okej förutom att jag typ ramlade i varje nedförsbacke XD jag håller mej nog hellre till snowboard, längdskidor är inget för mej. (x

ngn som kan göra ngt imorrn? / L,

yoyoyo

jag lever men har bara inte bloggat haha! idag har jag inte gjort så mkt typ tvättat lite tråk aja nu ska jag väl hitta på nått kul PEACE OUT


YEYEYE

just nu skjutsar pappa farmor till busstationen för hon ska åka hem. jag är friii! *happydance*
Okej, skämt å sido.. lr vänta... jag skämtad inte alls. jag är friii! / L,


billys nedräkning

111 dagar kvar tills billys!

kawaii stuff from japan

tjenare tjenare har boring så nu kommer kawaii random japanska bilder :D


söt mjukdjur för bäbisar? :)



gillar hello kitty, urgullig :D


KoikeTeppei.jpg Koike Teppei image by RazielDios
nämen han hamnade också här ;O
(ingen aning om vem det e men söt^^)


kawaii^^

mega cute xD

Huh (vems idé att ha rosa -.-)

nu kör vi x)
hehe jag la mej 4 på morgon. å vakna 2, somna 4 å vakna  8 på kväll.. Sen somna ja igen å nu e jag här ^^ jo måste klagga lite
Asså jag får damp nä dt e så många inlägg, gör en gång om dan elr 2 do0des
not


kolla min nya blogg :)

jagkallasparri.blogg.se


trötter

är fett trött somna runt halv 6 och vaknade kl 12 idag har jag inte gjort nånting typ pirre,challe och anna stack nyss funderar på att städa lite i rummet eftersom att det kommer komma två personer hit som ska sova här så de ska sova i mitt rum och just nu ser det inte så bra ut... men jag venne om jag orkar är sjukt trött men måste nog ta och göra det iallafall *suck* peace oooouuuuut



bjudeeer!


btw

juste. bara jag som märkte att dt tog gryymt lång tid att sicka sms? >< fick ngra sms vid 2 tiden och dt tog typ 1 kvart att svara på dom.
/ L,

1/1-10

tjena! : D igår var jag som sagt hos Elin. vi höll på att missa 12-slaget eftersom vi spelade GH hahah (x dom hade ställt in deras 42-tummare i Elins rum. dt var naajs XD sen bestämde vi oss för att kolla på film så dt blev nt sänggång förrän kl 3. är sjukt trött idag och har ont i huvudet. funderar allvarligt på att gå och lägga mej o sova middag O.o
/ L,

haha kom på en grej. vissa släpper ju iväg sånna här rislyktor. när jag var liten trodde jag dt var aliens som förföljde mej. hahahah XD

nedräkning

[01] 02 03 04 05 06 07 08 <--- min födelsedag jippie ! :D


ska spela poker

gott nytt år alla människor ! :D<3
hoppas det nya året blir bäst..


RSS 2.0